saknar min kamera





C




haha



confused.


bara 3 lektioner idag. åt lunch på stan sen blev de en sväng på vasa, öppet hus. checka sam kultur. ja tror de blir sam media på borgis för mig dock, kanske nåt på vasa som andra val.. de är svårt dehär. nu ska ja plugga lite, sen blir det stan lr valbo. 
blir så tråkiga inlägg nu för ja har ingen kamera. meeeen på fredag får ja telia. kung.

h&m


dålig uppdatering.


igår såg vi snabba cash, den var sådär tkr jag. sen sov lojsssi hos mig. vanlig lugn skoldag idag, sen blev de stan en sväng & fixa några saker. nu gäller tv, plugg & sen blir de ph. pusstjaaaa


stand by me


hej. tråkigaste dagen avklarad, fan va fort de går. roliga vikarien lät oss se en fin film, blev kär i en av killarna. sjukt snygg, vilket ni ser här under. jag har nyss tagit ett långt bubbelbad, blir så typ varje dag eftersom jag fryser hela tiden. nu lär jag nog plugga, noprov på onsdag, jag behöver onsdag nu!! musikprov på fredag.. + läxor på de. och jag är så sjukt sugen på godis, gah. men nu har ja inte ätit det på ett tag, och så lär de fortsätta.. egypten om ca 3 månader, vill inte vara en knubbboll då inte. förövrigt är jag råtrött, opepp och tråkig, de är för mkt nu. allt blir fel och jag vill ha dig. önskar ja visste.


tisdag


haha wierd dag.


kul med skola.


idag..
har jag lyckats bryta 2 naglar, gör asont
hade vi skönaste vikarien
har jag tappat förhoppningarna om dig igen
har jag sagt en massa dumt
har jag brytit ett viktigt nyårslöfte
saknar ja gamla tider..


I hope you feel it too.


skolan var inte så farlig, but fyra tråkiga lektioner. slutade vid två & drog ner på stan med emelie jossan ellen, tog bussen till valbo för att göra en sak. sen blev de fika & lite kik. nu blir de sushi, sen venne ja.

snyyyyyyyyyygg

sjunde januari


jossan & jag drog en dubbelnatt hos louise. igårkväll blev de bastu & bad, fräsht & mys. även berra fick joina. sweetie. vaknade runt 2 idag, nu får vi se va som händer.
skola imårn känns.. trött & liteokej.


gogogo


YO gamla partyhits sitter fint, dansar rövarna av oss ohlaaaaaala,
hahaha lika bra att börja tidigt, lrhur ;)


hahaha


min kvällshumor är kung.
finns faktiskt ganska många sånnahär videos på mina vänners datorer. =)


one of it..


igårkvällnatt gjorde mig glad, har insett några nyårslöften också.
idag blev de en fika på java med louise, jossan, ellen, linnea.
fick 5 ringar & en asfin sjal av louise, pusssss!


to be with you.


lollo & ebba är hemma igen, de gillar vi woohoh.
har precis kekat, nu ska ja ut en sväng. ikv blir de nog film med harre.



2 från nyår.


2010


gårdagen var nice, drog middag i stan sen blev de häs. 12slaget var speciellt. jag bröt min nagel när ja skulle skjuta champagnekorken också. haha. vaknade vid typ 1 idag & drog en hääärlig frukost. godis, tårta, yoghurt, cider & champagne, yiha. drog hem vid 3, trött & asont i huvet så blev en lugn kväll med film & mys. förresten är internet är heeelt cp, går typ inte att göra nånting så bilder kmr senare. tjing

RSS 2.0